Moikka! Sepon ja Annukan häitä olinkin odottanut koko pitkän vuoden siitä päivästä lähtien kun Annukka oli minuun ensimmäisen kerran yhteydessä hääkuvausta koskien. Nike Air Max Thea Homme Bleu Asiakkaat tässä tapauksessa olivat hyviä ystäviäni, nike dynamo free enkä suotta odottanut turhaan. chaussure new balance Häät olivat aivan mahtavat! Sovittiin Annukan ja Sepon kanssa hääpotrettien ottaminen erilleen hääpäivästä ja se suoritettiin koekampauspäivänä Jyväskylän naissaaressa. Asics Gel Lyte 3 Femme Bleu Tämä on kyllä varsin toimiva konsepti kaikin puolin ja suosittelen sitä muillekkin hääpareille lämpimästi. Adidas Zx 850 Homme Kuvat saadaan ottaa rauhassa ilman hääpäivän tuomaa kiirettä ja tämä on myös sen jälkeen pois rasittamasta itse juhlapäivän aikataulua. Adidas Zx Flux Femme Bleu Hääpäivä polkaistiin käyntiin UNIK hairdressingillä, Nike Scarpe Bambini jossa morsiammelle ja kaasoille tehtiin meikit sekä kampaukset. Doudoune Canada Goose Vihkimen tapahtui tutussa turvallisessa Kaupungin kirkossa ja itse juhlat olivat kaksiosaiset Juhlatalo majakoskella. Air Joran 11 Femme Ensiksi hääpari kestitti sukulaiset jonka jälkeen illalla vuorossa oli hääparin laaja ystäväpiiri.