Miran ja Tuomon vihkiminen tapahtui Jyväskylän ortosoksisessa kirkossa. Adidas Yeezy 550 Femme Toinen kerta mulle kun pääsin olemaan mukana ortodoksisen kirkon vihkimisessä. Adidas Zx 500 Og Femme On se aina jännää kun poiketaan normaalista kaavasta. nike free 4.0 uomo Julhat jatkuivat vihkimisen jälkeen juhlatalo majakoskella. Nike Flyknit Lunar 2 homme Potretit otettiin hääparista majakosken lähiympäristössä. Nike Free Rn Flyknit Femme Majakoskihan tarjoaa tähän erinomaiset puitteet. Nike Roshe Run Enfants Oli myös makeeta päästä kuvaamaan massasta poikkeavalla teemalla varustettuja rokkihäitä. Nike Air Max 90 Femme Noir Et Blanc Pinkkiä, mustaa, pääkalloja ja bling blingiä oli esillä korsiteluissa, vaatteissa sekä hiuksissa. Jordan 5 enfants Kaikista siisteintä kuitenkin on se, että sain tavata paljon uusia ihmisiä ja ennenkaikkea sain tutustua mielettömän upeaan hääpariin. nike air max 1 femme noir Mira ja Tuomo toivotan teille onnea avioliittoon ja pidetään yhteyttä jatkossakin. Nike Chaussures Femme Ootte mahtavii ihmisii.