Blog

powah| 24 Jan 2018| 0 comments

 

Moi,

ulkona sataa räntää ja tiet on jäässä. Mikäs olisikaan sen parempi ajankohta palata mukavan lämpöiseen kesään hääkuvien muodossa.

Matildan ja Vesan hääpäivän kuvaukset alkoivat potrettisetillä. Tarkoitus oli,  että kuvaisimme ne kuokkalan kartanon pihassa, mutta sinneppä emme saaneetkaan lupaa mennä ja hääparin toive oli, että kuvat otettaisiin vihkipaikan lähistöllä niin kävin skouttaamassa tämän jopa mielestäni ehkä paremman paikan kuvata potretteja ja paikkahan on siis samulinniemestä löytyvä salmirannan mäntypuisto.

Vihkimispaikaksi hääpari oli valinnut Kuokkalan kirkon.

Juhlapaikkana toimi idyllinen Tuomiston Tila Muuramesta. Paikan saattaa jopa joku tuntea paremmin Naamat festareista.

 

Haluan toivottaa Matildalle ja Vesalle kaikkea hyvää ja kiittää luottamuksesta!

 

 

powah| 09 Nov 2017| 0 comments

Moi,

 

Jos olette miettineet voiko häitä pitää kotona niin kyllä voi jos puitteet ovat kunnossa ja näissä häissähän ne oli!

Kävin kuvaamassa Santun ja Sadun hääjuhlaa Sadun kotitilalla Mieskonmäen kälällä.

Hääpari oli vihitty jo edellisenä päivänä joten päiväni alkoi suoraan first look sekä -potrettikuvauksilla jonka jälkeen vastavihityt pöristeli häävieraiden seuraksi traktorin kuupassa. Kun syömiset ja juomiset oli saatu alta pois niin edessä oli pelkästään rentoa ja leppoista ohjelmaa loppuillaksi.

Illalla otettiin vielä mahtavassa iltavalossa toinen setti potretteja ennen kuin lähdin ajelemaan kotia kohti.

Näistä häistä tuli mulle mieleen sellainen seikka, että kun itse tekee pääasiassa kaiken saa juuri sellaiset kuin haluaa. Eikä näissä häissä turhaan kiristelty kravaatteja kireämmälle. Ilo ja rakkaus näkyi hääparin kasvoilta.

 

Haluan kiittää hääparia luottamuksesta ja toivotan teille onnea sylikaupalla!

 

powah| 22 Oct 2017| 0 comments

Moikka,

Minnan ja Juuson hääpäivän kuvaus alkoi osaltani vihkimisestä. Kirkkona toimi tässä seremoniassa tuttu ja turvallinen Jyväskylän kaupingin kirkko.

Potretteja mentiin ottamaan juhlapaikan lähellä sijaitsevalle veteraanien aukiolle. Vaikka kuvausten aikana meinasi pikkuisen tihruttaa vettä taivaalta saatiin kuvat onnistuneesti maaliin.

Juhlapaikkana toimi mukavan vaaleasävyiseksi koristeltu Liekkilä Vaajakoskella.

Juhla oli oikein lämminhenkinen ja tunnelmallinen eikä onnenkyyneleiltä vältytty.

 

Haluan kiittää hääparia luottamuksesta ja toivon teille oikein mukavia avioliittovuosia! ps. terkkuja perheen nelijalkaisisille karvakuonoille 🙂

 

powah| 21 Oct 2017| 0 comments

Moi,

 

Raunon ja Marian hääpäivän kuvaukset alkoivat aamuvarhain pariskunnan kodissa jossa otettiin muutamia valmistumiskuvia ennen lähtöä potrettikuvauksiin. Potretteja oltiin suunniteltu otettavaksi muutamassa eri paikassa ja näistä ensimmäinen oli korkeakoski keljossa. Kosken lähettyvillä hetken kuvattuamme suuntasimme automme kohti muuratsalon paljaspäätä, pienen hapuilun ja paikallisten ohjeistuksen jälkeen löysimme viimein perille.

Vihkiminen tapahtui juhlapaikalla. Rauno ja Maria olivat valinneet juhlapaikakseen Juhlatalo Juurikkasaaren (luonnollisesti :)).

Oli mukava tavata vanhoja nuoruuden kavereita ja vaihtaa kuulumisia.

 

Haluan kiittää Raunoa ja Mariaa luottamuksesta ja toivon kaikkea hyvää tulevaan!